Praktijkhuis Sawadi te Kruibeke
Hoofdpijn Massage

HOOFDPIJN MASSAGE


- een pijnverlichtende massage

Hoofdpijnmassage bij Holistische praktijk Sawadi te kruibeke

Wat doen we?


We merken bij veel klanten intens gespannen schouder- en nekspieren. Dit is vaak een hoofdpijn-veroorzaker. Om deze klanten tegemoet te komen, zijn we ons gaan specialiseren in een vakkundige hoofdpijn massage die een heilzame werking biedt bij verschillende types hoofdpijnen.


Sommige mensen blijven vast hangen in emoties, onverwerkte rouw, negatieve gedachten. Of ze blijven maar doorrennen en vergeten zichzelf een rust moment te geven - kunnen geen nee zeggen. Ook hierdoor kunnen lichamelijke klachten zoals hoofdpijn ontstaan. Een therapeutische hoofdpijn massage is niet bedoeld ter vervanging van een reguliere behandelend arts of Neuroloog, maar biedt wel een mooie complementaire ondersteuning!

Last van hoofdpijn?

Waarom?


Deze massage is gericht op spanningshoofdpijn, migraine, clusterhoofdpijn, nekletsel hoofdpijn en NKO afwijkingen. De anamnese-vragenlijst geeft ons een beter inzicht met wat voor soort hoofdpijn jij te maken hebt. Wanneer nodig, verwijzen wij je door naar een arts voor een diagnose.


Tijdens de massage, gaan we als algemene versterking meridianen met belangrijke acupunten voor hoofdpijnen behandelden. Deze geven een harmoniserend effect.

De extra pittige en stimulerende Chinese nek-, hoofd- en schouder massage gaan deze spieren echt losmaken! Om het energetisch effect te versterken gaan we bij de voeten extra impulsen geven aan de reflexpunten die door blokkades hoofdpijnen bezorgen.

nekletsel-NKO afwijkingen-spanningshoofdpijn

Deze massage is ook een goed alternatief voor mensen die stramme en pijnlijke spieren ter hoogte van hun nek en schouder hebben. Bijvoorbeeld door een dagelijkse 'slechte' lichaamshouding bij je werk.

"Wil je opteren voor een efficiëntere hoofdpijn massage? Start dan nu onze therapie. Deze bestaat uit:

1 wekelijkse hoofdpijn massage gedurende 3 of 5 opeenvolgende weken".

Praktisch

Praktiseren


+ 16 jarige meisjes en (NIET zwangere) vrouwen.

Vaak vragen onze cliënten naar de mogelijkheid om een hoofdpijn massage voor mannen. Om praktische redenen bieden we voorlopig deze optie enkel aan de partners van ons vast cliënteel. 

Gezondheid


Bij ernstige ziektes of medische aandoeningen (bv. trombose, diabetes, kanker, spataders, ontstoken aders, infecties, (auto)ongeval, etc.), informeer bij je behandelend arts voordat je reserveert! Bij een nieuwe cliënt doen we een intake gesprek met ook persoonlijke vragen over de gezondheid.

Informatief


Duurtijd massage 90 minuten

Tijdens de massage is alleen ondergoed toegestaan (oliën kunnen hierbij in contact komen). De lichaamsdelen die niet gemasseerd worden zijn altijd afgedekt met een badlaken. Onze huisregels zijn van toepassing!

Weetjes...

 • Onze massage oliën hebben allen dezelfde basis: zuivere en natuurlijke 10% jojoba- en 90% amandelolie.
 • Bij een notenallergie, gebruiken we Arnica olie(druivenpit).
 • Voor de nek-, schouder- en rugmassage gebruiken we een aanvulling met marjolein die een verzachtende invloed heeft op het hoofd en ideaal is bij stijve en vastzittende spieren.
 • Voor de verdere lichaamsmassage gebruiken we een aromatherapie mengsel van zuivere etherische oliën met o.a. citroen, cipres, jeneverbes en lavendel, die de afvoer stimuleren van opgehoopt melkzuur in de spieren en verkrampte spieren losmaken. De bloedcirculatie in de spieren wordt hierbij bevorderd, waardoor de zuurstoftoevoer en de afvoer van afvalstoffen verbetert.

Verloop massage

Begin


Bij een massagetherapie - abonnement starten we eerst met een anamnese. Indien je op de dag van je boeking hoofdpijn zou ervaren, is het heel belangrijk om je hoofdpijnmassage NIET te annuleren!

Full-Body


Bindweefselmassage rug.

Pittige Chinese rug, nek en achter- en voorzijde schouder massage met focus op delta- en monikaps(trapezius) spier. Rugmassage op de lange rugspier en onderrug.

Armen en benen, met focus op hoofdpijn acupunten -meridianen. Gelaat- en schedelmassage met focus op accupunten en meridianen.

Buikmassage op de organen. Hand- & Voetmassage met impulsen op hoofdpijn reflexpunten.

Afsluit


Narust moment op de (verwarmde) behandeltafel.

Huiswaarts met een verlichtend en ontspannen gevoel.

INVESTERING IN JOUW WELZIJN

 • Intake + 1ste behandeling: € 110
 • Losse opvolg behandeling: € 95


 • Hoofdpijn opvolg-Massagetherapie: € 255

          3 behandelingen = 3 X 1 wekelijks


 • Hoofdpijn opvolg-Massagetherapie: € 380 

          5 behandelingen = 3 X 1 wekelijks + 2 X 2 wekelijks


 • Abonnement 1: 6 maanden geldig

          5 behandelingen: € 400 = € 80 p/b 


 • Abonnement 2: 12 maanden geldig

         10 behandelingen € 760 = € 76 p/b


 • Abonnement/therapie is volledig vooraf te betalen en persoonsgebonden.
 • We voorzien genoeg ruimte voor verschuiving(en) binnen de duurtijd van je abonnement. Na de vervaldag worden er geen sessies meer geplaatst.
 • Bij een verplichte sluiting praktijk, om vermelde reden(en) vervat in een KB, wordt automatisch de duurtijd van de  masagetherapie of het lopende abonnement, verlengd met het aantal verplichte sluitingsdagen. 
 • Alle vermelde tarieven zijn inclusief BTW.
Chinese nek en schouder massage te Kruibeke
Hoofdpijn massage bij Sawadi te Oost-Vlaanderen

Begeleiding

bij je 'gedachten en gevoelens'?

Indien we eventuele onderliggende redenen - oorzaken hebben achterhaald, gaat dit bijdragen naar een efficiënter herstelproces. 


 • Met een intuïtieve massage kunnen we mensen inzichten geven in hun klachtenpatroon dat wordt veroorzaakt door emoties in het onbewuste. 
 • Je wilt graag oude patronen doorbreken, belemmeringen ontgrendelen, loslaten? Met ons praktisch inzicht consult kunnen we je helpen beter te verwoorden wat in je hoofd speelt.
 • Aanvullend begeleiden met onze unieke zienswijze.
 • Eventueel doorverwijzen naar de meest effeciente hulpverlening

Ontdek onze andere helende massages

Iedere massage heeft een individueel en helend karakter.

Welke is nu voor jou het meeste van toepassing?