Praktijkhuis Sawadi te Kruibeke
Aura & Chakra Healing

ENERGETISCHE BEHANDELING


- je Energetische Tekorten aanvullen

Aura en Chakra Heeling

Krachtveld


  Naarmate je bewustzijn vergroot door deze healing, ga je dichter bij jezelf komen, beter functioneren en je persoonlijke ontwikkeling bevorderen. Deze energetische behandeling is ook ideaal voor mensen die niet graag gemasseerd worden en een hulpmiddel bij alle vormen van coaching en of therapie omdat het zonder omwegen recht naar de essentie van je probleem gaat.


  • Via zielscommunicatie gaan we luisteren naar wat je lichaam vertelt, maar je verstand niet kan zeggen. Tijdens de healing kan je mooie gewaarwordingen ervaren zoals: ingevingen over een situatie die je graag wilt veranderen - kleuren - beelden - warme gloedstromen - diepe ademhaling.

  • Hoe opener jij zich naar ons stelt en ons je gedachtengang laat 'zien', hoe beter we ons kunnen afstemmen op jouw blokkades en de werking van je zelfgenezend vermogen opnieuw op gang krijgen.
  • Onze heldervoelende intuïtie geeft via een kleurdeken (volgens de 7 chakrakleuren) aan welk energiecentrum extra aandacht nodig heeft. Aanvullende gebruiken we ook kristallen, kleurlicht- en aromatherapie.
  • Afhankelijk van de reden waarvoor je komt, zal je één of meerdere sessies nodig hebben om een diepgaande verandering op te merken.
  energieveld-Bewustzijn vergroten

  Hoe een Energetische behandeling jouw Energiecentra in balans kan brengen?

  Vanuit Oosters perspectief bestaat elk energiecentrum (chakra) uit twee delen: een voorzijde (gevoelskant) en een achterzijde (wilskant). Door beide zijden goed met elkaar te verbinden voorzien dezen het lichaam van de nodige energie.


  • We benaderen dit op een westerse manier. Zo vertalen we deze behandeling naar het dagelijkse leven hier bij ons.
  • Deze heeling methode heeft als voordeel dat het je lichaam & geest reinigt en zuivert van negatieve energie.
  • In de plaats daarvoor krijg je een betere gemoedstoestand en keert het evenwicht in je lichaam terug. 
  7 hoofdchakra's-energiecentra

  Hoe we jouw Auralagen opschonen en nieuwe energie toevoegen?

  Tijdens de aura behandeling magnetiseren we met onze handen en maken contact met jouw 'energetisch' lichaam. We scheppen foute/negatieve energie weg en plaatsen nieuwe schone energie in de plaats.


  • Door het lichaam en de auralagen 'af te strijken' en ons te verplaatsen in jouw energieveld, voelen we onmiddellijk of je lichamelijke en/of mentale klachten voortkomen uit onverwerkte emoties, gebeurtenissen of lichamelijke aandoeningen. 
  • We herstellen ook je "eigen aura ruimte" .
  • We verbinden je energiecentra met de bijhorende auralaag.


  Afsluit van de volledige behandeling

  Narust moment op de (verwarmde) behandeltafel.

  Korte feedback over auralaag - energiecentrum die om het meeste aandacht vroeg. Je keert huiswaarts met een helend gevoel.

  Energetische Healing bij Praktijk Sawadi te kruibeke

  Wij geven balans in jouw energieveld. Een gave en roeping die we vanuit het hart, intuïtie en met heel veel passie graag gebruiken om mensen opnieuw dichter naar "zichzelf" en hun "essentie" te brengen. 

  Praktisch

  Welkom


  + 12 jarigen

  Een healing is geen medische behandeling. We geven geen diagnoses. Hiervoor moet je je altijd tot een arts of specialist richten.

  Vooraf


  Om zonder oordeel of vooroordeel te starten vragen we je om tijdens het intake gesprek geen persoonlijke informatie met ons te delen over je situatie.

  Informatief


  Duurtijd healing 90 minuten + korte feedback. Draag comfortabele kledingstukken die niet aanspannen. Ons huisreglement is ALTIJD van toepassing!

  INVESTERING IN JOUW WELZIJN


  • Abonnement 1 - 6 maanden geldig

            5 opvolg energetische behandelingen = € 380 = € 76 p/b 


  • Abonnement 2 - 12 maanden geldig

           10 opvolg energetische behandelingen = € 720 = € 72 p/b


  • Alle vermelde tarieven zijn inclusief 21% BTW.
  • Abonnement/therapie is volledig vooraf te betalen, persoonsgebonden en mag ook gebruikt worden voor een andere lichaamsbehandeling uit ons aanbod met dezelfde kostprijs of mits opleg.
  • We voorzien genoeg ruimte voor verschuiving(en) binnen de duurtijd van je abonnement. Na de vervaldag worden er geen sessies meer geplaatst.
  • Bij een door de overheid verplichte sluiting praktijk, wordt automatisch de duurtijd van de masagetherapie of het lopende abonnement verlengd met het aantal verplichte sluitingsdagen. 

  Maak een afspraak voor een Energetische Behandeling - Of ontdek onze andere lichaamsbehandelingen en methoden.

  emotionele en psychische spanningen
  sawdi in de Bazelstraat te Kruibeke

  Dag Anne Elisabeth,

  Al een tijdje geleden hee! Maar het is geen nieuws goed nieuws! Zit super in mijn vel dankzij jou, de energetische behandeling(en) met handoplegging en daarbij jouw ondersteunende counseling, hebben mij verlost van al mijn angsten. Voel mij nu super bij mensen en trek ze nu aan ipv ze af te stoten. Bij vrouwen val ik nu enorm in de smaak. Heb nu een relatie met de vrouw van mijn dromen, iemand die perfect bij mij past. We hebben geen moeite moeten doen om samen te komen er was gewoon een heel grote aantrekkingskracht en "vonk" tussen ons. Bedankt om van mij een gelukkige mens te maken!

  P.s. mocht je deze recensie anoniem willen gebruiken, dat mag en hoop dat je nog veel meer mensen gelukkig maakt.

  VERSCHIL TUSSEN REIKI EN HEALING

  Aura en Chakra healing

  Regelmatig krijgen we de vraag: "Is onze Energetische behandeling het zelfde als Reiki"?

  We verduidelijken even:


  REIKI:

  • Reiki is een Japanse heelkunst.
  • De behandelaar maakt gebruik van een algemene, universele energie die altijd dezelfde trilling heeft waarbij de energie in het lichaam opnieuw gaat stromen.
  • Een Reiki behandelaar treedt op als een 'doorgeefluik' waarbij de energieoverdracht wordt aangeleerd door een Reikimaster. 


  HEALING:

  • Bij healing werkt de behandelaar intuïtief en doelgericht met zijn eigen energie en de aanwezigheid van universele energieën zoals: natuurelementen, engelen, gidsen en soortgelijk.
  • Hierbij ontstaat een hogere trilling waarbij de healer ook blokkades of onbalans kan waarnemen.
  • Een healer heeft een aangeboren gave en door bewustzijn en persoonlijke groei wordt deze sterker ontwikkeld.
  unsplash